Thursday, January 6, 2011

...Final Sem...

happy..as a final sem student..
kelakar pula bila announce camtu

happy utk byk sebab
:aku da nk dekat grad
:aku akan jd s'org cikgu yg berjaya..(insyaALLAH)
:aku dapat kenal org mcm korg..fun n happening ..
:aku blaja utk lbh b'dikari
:aku dapat rom8 yg 'b'bagai'..(huhu..aku mmg akan ingt sampi bebiler)
:aku dapat course mates yg pelik2..
:aku dapat lecturers yg berbakat
:aku dapat rse ape yg perlu seorg pelajar universiti perlu rasa..

aku amat b'tuah..sbb dpt rasa kn sume tu kat cni..
mgkin life aku xde la sehebaq korg...at least, aku dpt gak pijak alam/fasa ni untuk belajar dan m'genggam segulung ijazah..(insyaALLAH)..

utk status aku ari ni kat facebook...:
"make mistake...try not to repeat it...be better tomorrow...choose the best way...the only way to get the best result that you will never regret...(one of the ingredients to be success n enjoy in life)...if u're not ready yet..not to worry everything will come naturally...whether u realize it or not.."


bila tgok kat status ni..aku rasa cepat je masa b'lalu tanpa kita sedari..
aku rasa..sem akhir ni..aku nk buat sehabis baik..w/pon aku tau aku da lmbat nk ubah result aku..tp aku try nk abis kan ape yg da aku mulakan..sbb..tanpa kita sedar..masa mmg akan tetap bergerak..n kita perlu b'gerak sama..supaya, kita xkan pernah rasa m'nyesal...


tQ so much korg..sbb always ade dgn aku sepanjang aku b'nafas kat dunia ni..hehe...
sOrry,if aku pernah sakit kan ati korg..aku xsempurna mana pon..sorry k..korg hebaq!


**Aku harap kenangan pahit xakan berulang..aku menyesal..n aku akan try m'jd yg t'bek..

No comments:

Post a Comment